درآمد کابینت سازی برای شمایی کـه دلخوشی از حقوق کارمندی ندارید، میتواند راه نجاتی باشد. اگر بـه مشاغل مستقل و خویشگردان علاقـهمند هستید و میخواهید سود خود را بـه کم محدود نکنید، شغل کابینتسازی پیشنهاد خوبی برای شما است. البته شاید بخواهید بدون سرمایـه، صرفا بـهعنوان متخصص به پروژهها اضافـه شوید و درآمد نسبتا خوبی هم از این راه کسب کنید. پس با ما در این مقاله از سایت ابزار هیوندای همراه باشید تا چند و چون درصد سود کابینت سازی را با هم بررسی کنیم.
درآمد کابینت سازی بر چه اساسی تعیین میشود؟
در حالت کلی، درآمد کابینت سازی mdf به رعایت مولفـههای هنری و فنی بستگی دارد. یک کابینتساز ماهر برای طراحی بـه ذوق هنری احتیاج دارد. اما آشنایی بـه دکوراسیون و شناخت تناسب میان اجزای آشپزخانـه را نیز لازمـه تبحر خود میداند.
در کنار آن شناخت مواد و ابزارهای مورد نیاز برای کابینتسازی هم از واجبات این حرفه است. البته مهارت بهکارگیری صحیح این لوازم نیز از موارد موثر در سوددهی این شغل است. همچنین با توجـه به تغییرات روزمره صنعت مد، بـه روز بودن در این حرفـه نیز امری بسیار مهم شمرده میشود.
البتـه که درامد کابینت سازی ام دی اف بـه جایگاه شغلی شما در این زمینه بستگی دارد. اگر شما کارفرما یا کارگر روزمزد باشید متناسب با مسئولیتهای خود، دستاورد مالی خوبی خواهید داشت. امروزه، در بازار پررونق دکوراسیون و فضاسازی، برای دیزاین قلب خانه یا همان آشپزخانه همیشه برای شما جای خالی وجود دارد.
کابینتسازی در واقع، شغلی پر درآمد با سرمایـه کم است! کاری که در آن علاوه بر مهارت، قدرت بدنیتان هم به کمک شما خواهد آمـد.
اینطور کـه آمار میرساند درآمد کابینت سازی در تمام کشورها از درصد بالا و قابل قبولی برخوردار است. بر همین اساس، حتی میتوان از این مهارت بـه عنوان امتیازی برای مهاجرت نیز بهره برد. در حقیقت، کابینتسازی شغلی وابستـه بـه صنعت پر رونق ساختمانسازی است کـه در هر منطقهای اعم از شهر و روستا تاثیرات مشهودی دارد.
کابینت سازان حرفهای توانایی کسب درآمد از چه راههایی را دارند؟
شما با توجـه بـه مواد اولیـه و ابزارآلاتی کـه در اختیار دارید، از توانایی ارتقای شغلی بالایی برخوردار هستید. علاوه بر ساخت کابینت امکان فعالیت در زمینههای دیگر برای شما فراهم شده است. کارهایی مثل ساخت قفسـههای کتاب، کشو و کمد لباس و حتی ساخت و تعمیر مبلمان نیز از عهده شما برمیآید.
از دیگر روشهای کسب درآمد مازاد بر درصد سود کابینت سازی، میتوان بـه برگزاری کارگاههای آموزشی اشاره کرد. طراحی، ساخت، نصب و کار با دستگاههای تخصصی حوزه کابینتسازی و… از مباحث آموزشی این رشتـه محسوب میشوند. پس با این تفاسیر هر کدام از این دستـهها در بازار کار کاربرد خود را دارند.
درآمد کابینت سازی در ایران چقدر است؟
خوشبختانه، درآمد کابینت سازی در ایران بهطور مستمر رو به رشد قرار دارد. گسترش شهرسازی و ساختمانسازی، بازسازی بافتهای فرسوده و رواج آبادانی مناطق محروم، مزید بر علت این رشد است. از طرفی بازار دکوراسیون داخلی هم همیشه پذیرای ورود متریال جدید و تغییر مواد اولیـه است. از همین رو، کیفیت و تنوع دکوراسیون آشپزخانـه دائما دچار تحول میشود. این خود دلیل محکمی است که متقاضیان را به صورت دورهای ترغیب بـه تغییر دکوراسیون کند.
درآمد کابینت سازی در ایران با توجـه بـه اقلیم چهارگانـه کشورمان و منبع تامین مواد اولیـه، ممکن است متفاوت باشد. ابزار آلات و تیم تشکیلدهنده کارگاه، بر درامد کارگاه کابینت سازی نقشی تعیینکنندهای دارند. بر این اساس، درصد سود کابینت را بالا یا پایین میبرد.
به طور کلی، این حرفـه نیز مانند بسیاری از مشاغل درآمد ثابتی نداشتـه و متغییر است. با این همه، شاید بشود درآمد کابینت سازی در ایران را بـه صورت تقریبی محاسبـه کرد. شواهد نشان میدهد که درصد سود کابینت سازی حداقل 30 درصد از کمترین حقوق کارمند بیشتر است. اما سقف درآمد این شغل، بـه طور قطع تحت تاثیر عوامل مختلفی مثل میزان تجربـه، مهارت و بازاریابی و… قرار میگیرد.
برای کسب درآمد از راه کابینت سازی چـه کارهایی باید بلد باشید؟
قطعا حرفه کابینت سازی نیز همانند سایر مشاغل فنی و صنعتی نیاز به یادگیری فنون مختلفی دارد. مهمترین نکاتی که باید قبل از ورود به این حرفه بیاموزید، شامل مواردی از قبیل زیر است:
- اندازهگیری دقیق
- رعایت اصول ایمنی
- نصب صحیح کابینت
- طراحی متناسب با فضا
- احترام به سلیقهی مشتری
- شناخت کامل مواد و ابزار کابینتسازی
- آموزش به مشتری در خصوص مراقبت و استفاده از محصول
تولید چه مدل کابینتهایی، درامد کارگاه کابینت سازی را افزایش میدهد؟
در سالهای اخیر بـه کمک اینترنت و با یک کلیک بـر روی صفحات مجازی، میتوان به سراسر جهان وصل شد. به طوری که با یک وبگردی ساده در اینترنت، میتوان خانـه و زندگی افراد مشهور و غیرمشهور را تماشا کرد. پس دیگر بـه عکسهای مجلات دکوراسیون کـه گاهی نهایت الگوبرداری ما برای چیدمان منزلمان بود، اکتفا نمیکنیم. دلیل این امر آن است که فورا میتوانیم طراحی دکوراسیون بزرگ گرفتـه تا طراحان تازهکار را با یک کلیک در اختیار داشتـه باشیم. بنابراین توقعمان از دکوراسیون داخلی چیزی فراتر از آنچـه بوده رفتـه است.
در تحول و تنوع بازار کنونی، ام دی افها دیگر همچون گذشته دنیای رنگ و طرح را در دکوراسیون قبضـه نمیکنند. شاید درامد کابینت سازی ام دی اف همچنان در بازار بیشترین درصد سود کابینت سازی را بـه خود تعلق دهد.
با این حال، محبوبیت کابینتهایی مانند هایگلاس، پی وی سی (PVC)، ممبران (وکیوم)، ملامینـه، کابینت تمام چوب و کابینت فلزی غیرقابل انکار است. اگر فکر میکنید درامد کابینت سازی mdf بیشتر است، ما بـه شما سبک تلفیقی از چند متریال را توصیـه میکنیم. شاید شما با خلاقیتتان طرحی نو دراندازید.
به عنوان کسی کـه قرار است در حوزه کابینتسازی فعالیت داشتـه باشید، خوب است بـه این نکات توجه داشته باشید.
برای کسب درآمد از کابینت سازی نیاز به چه ابزارها و لوازمی است؟
قبل از هر چیزی، باید لوازم و ابزارهای ضروری برای حرفه کابینت سازی را تهیه نمایید. الزامیترین ابزارهای مورد نیاز برای شروع کابینت سازی، مواردی از قبیل زیر هستند:
- دستگاه برش اتوماتیک
- دستگاه حکاکی CNC
- دستگاه وکیوم چوب
- دریل با انواع متـه
- دستگاه دمنده
- کمپرسور هوا
- گیره نگهدارنده
- دستگاه دور کن
- تراز
بیشتر بخوانید:لیست ابزار آلات برقی هیوندای
جمع بندی نهایی در مورد میزان درآمد کابینت سازی mdf
درصد سود کابینت سازی در این حرفـه متغییر است؛ زیرا یک کابینتساز تنها یک کابینتساز نیست! شناخت و مهارت استفاده از ابزارآلات صنعتی و متریالهای مختلف برگ برنده این حرفه است. برگ برندهای که بـه کابینتساز کمک میکند تا خلاقیت و توانایی خود را در سایر مشاغل محک بزند.
پیادهسازی آن چیزی کـه از انواع مواد اولیـه میدانید از بزرگترین دستاوردهای شغل کابینت سازی به حساب میآید. اینکه کابینت بسازید ممکن است شما را بـه یک مجسمه ساز هم تبدیل کند! پس امکان رشد و ارتقا و فعالیت در چنین مشاغلی بـه وضوح بـه چشم میآید.
سوالات متداول در زمینه درآمد کابینت سازی mdf
اگر قصد داشته باشید بـه صورت مستقل کارگاهی را راه اندازی کنید مسلما بـه سرمایـهی بیشتری نیاز دارید. اما میشود با تعدادی ابزار که ما بـه شما معرفی میکنیم، همراه پروژههای کارفرمایان مشغول بـه کار شوید. در این بین کارفرمایانی هستند که تنها بـه تخصص و مهارت شما نیاز دارند.
میدانیم که صنعت ساختمانسازی در هر کشوری از ملزومات زیست و حیات است. پس شغل کابینتسازی میتواند شما را در این صنعت پر رونق جای دهد. به طوریکه حتی آیندهای تضمینشده حتی در کشوری غریب برای شما بـه ارمغان بیاورد.
خیر، شما میتوانید از افراد متخصص در این کار کمک بگیرید. به این صورت کـه طراحی را بـه طراح، نصب را بـه نصاب و بـه طور کلی هر بخش را بـه متخصص آن بسپارید. در این حالت خود تنها در بخشی که مهارت دارید مشغول بـه کار شوید.