آموزش عیب یابی چکش تخریب؛ اصلی‌ترین علل خرابی

عیب یابی چکش تخریب

چکش‌های تخریب، کار نیروی انسانی را راحت‌تر کرده و به کار آنها سرعت عمل زیادی بخشیده‌اند. در این مقاله ازابزار هیوندای به معرفی چکش تخریب و انواع مختلف آن و دلایل خرابی چکش تخریب و نکات ایمنی کار با چکش تخریب می‌پردازیم. با ما همراه شوید تا عیب یابی چکش تخریب را فراگیرید و در کمترین زمان مشکل خرابی ابزار خود را شناسایی کنید.

چکش تخریب با پیکور چیست؟

چکش تخریب یا پیکور دستگاهی است که در بازسازی  و ساخت‌وسازهای عمرانی کاربرد فراوانی دارد. به کمک این دستگاه می‌توان ضربه‌های ممتدی توسط نیروی الکتریکی و یا کمپرسور بادی به صورت هیدرولیکی بر سطح مورد نظر وارد کرد و نهایتأ قسمت مورد نظر خود را تخریب کرد.

مقاله پیشنهادی: چکش تخریب چیست و چه کاربردی دارد؟

انواع چکش تخریب یا پیکور

چکش‌های تخریب بسته به نوع منبع تغذیه خود به انواع مختلف برقی، بادی یا پنوماتیک، هیدرولیکی و یا شارژی تقسیم‌بندی می‌شوند. در ادامه مقاله به بررسی هر یک از انواع مختلف پیکور یا چکش تخریب می‌پردازیم:

1- پیکور برقی

پیکور برقی یا الکتریکی یکی از رایج‌ترین پیکورها یا چکش‌های تخریب است که معمولأ در وزن 6 تا 32 کیلوگرم عرضه می‌شوند. کاربرد این نوع پیکورها برای تخریب انواع آجر، سنگ و بتن است.

کار با چکش تخریب برقی

2- پیکور بادی

پیکورهای بادی یا پنوماتیک به کمک کمپرسورهای بادی کار می‌کنند. معمولأ فشار در عملکرد این نوع پیکورها بین 8 تا 10 بار است که نسبت به چکش‌های برقی با قدرت بالاتری با ضربات افقی و عمودی عمل تخریب را انجام می‌دهند.

3- پیکور هیدرولیکی

پیکورها یا چکشهای هیدرولیکی برای تخریب سطوح وسیعی مانند معادن، راهسازی و یا تخریب ساختمان‌های بزرگ به کار می‌روند. این نوع چکش‌های تخریب در وزن و ابعاد بزرگی تولید می‌شوند از این رو برای انجام عملیات تخریب به کمک آنها باید آن را بر روی بیل‌های مکانیکی نصب نمود.

4- پیکور بنزینی

این نوع چکش‌های تخریب از آنجا که باید از موتور برق‌های بنزینی استفاده کنند در تیجه بدون برق نیز عملیات تخریب را انجام می‌دهند. قدرت و توان این نوع پیکورها از پیکورهای بادی بیشتر است.

5- پیکور شارژی

طبیعی است که پیکورها یا چکش‌های شارژی نسبت به سایر چکش‌های تخریب قدرت کمتری دارند و به علت وزن بسیار زیادی که دارند آنچنان مورد استقبال مصرف‌کنندگان و کاربران قرار نمی‌گیرند. از این پیکورها معمولأ برای تخریب‌های خانگی و سبک استفاده می‌کنند. مزیت این نوع پیکورها عدم نیاز به جریان برق است.

عیب یابی چکش تخریب با شناسایی علت کار نکردن چکش پیکور

همه کاربران باید اطلاعات لازم را برای کار با دستگاه مورد نظر خود داشته باشند تا در صورت ایجاد مشکل بتوانند به راحتی و بدون آسیب بیشتر به دستگاه و یا حتی خسارات مالی آن را رفع نمایند. از جمله عمده‌ترین دلایل خرابی پیکورها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • عدم قطع برق:حتمد پس از استفاده از دستگاه آن را از برق بکشید. در این صورت موتور دستگاه خنک می‌شود و در استفاده‌های بعدی با قدرت بالاتری کار می‌کند و طبیعتأ عمر مفید دستگاه نیز افزایش می‌یابد.
  • تماس با آب:به هیچ وجه دستگاه خود را با آب تماس ندهید. در غیر این صورت موتور دستگاه می‌سوزد. برای تمیز کردن دستگاه نیز به هیچ عنوان از آب استفاده نکنید.
  • پیچ و بست:حتمأ چک کنید که پیچ و بست‌های دستگاهتان سفت باشند؛ چرا که شل بودن قطعات دستگاه موجب آسیب به دستگاه یا اپراتور آن می‌شود. نکته دیگر اینکه شل بودن قطعات باعث ایجاد سروصدای بیشتری نیز در حین کار می‌شود.

دلایل خرابی چکش تخریب

نکات ایمنی کار با چکش تخریب

  1. هنگام کار با چکش تخریب حتمأ از پوشش مناسب مثل کفش پنجه فلزی ایمنی و دستکش ایمنی و ضخیم و لباس کار مناسب و کلاه ایمنی و عینک ایمنی و حفاظ صورت و سر و چشم استفاده کنید.
  2. هنگام استفاده از چکش تخریب دقت کنید که با آب یا رطوبت تماس پیدا نکند و از خطر برق‌گرفتگی جلوگیری به عمل آید.
  3. سعی کنید در محل مناسبی قرار داشته باشید تا در صورت فرو ریختن مصالح آسیبی به شما وارد نشود.

بهترین چکش های تخریب هیوندای

در این قسمت از مقاله به چندین مدل چکش تخریب برند هیوندای می‌پردازیم. برای کسب اطلاعات بیشتر و استعلام قیمت و موجودی کالا به فروشگاه ابزار هیوندای سر بزنید.

  • چکش تخریبHP1350: با وارد آورد‌ن 20 ژول انرژی در هر ضربه، به تخریب سطوح سفت و سخت بتنی، آجری و سیمانی می‌پردازد. چکش تخریب HP1350 با توان 1400 وات ضربات محکم و قدرتمندی را به سطوح سخت مانند بتن، آجر، سنگ و سرامیک وارد می‌کند.
  • چکش تخریب گریسی-روغنی HP1546H-DH:  از آرمیچر و بالشتک صنعتی و گیربکس ساختـه شد‌ه از آلیاژ منیزیوم تشکیل یافتـه است. چکش تخریب گریسی-روغنی HP1546H-DH با یک دسته کمکی که از قابلیت چرخش 360 درجه برخوردار است، عمل تخریب را انجام می‌دهد.
  • چکش تخریب گریسی HP1595:  با وارد آورد‌ن 80 ژول انرژی در هر ضربه، به تخریب سطوح سفت و سخت بتنی، آجری و سیمانی می‌پردازد. چکش تخریب گریسی HP1595 با توان 2000 وات ضربات محکم و قدرتمندی را به سطوح سخت مانند بتن، آجر، سنگ و سرامیک وارد می‌کند.
  • چکش تخریب HP1340H-DH: وسیله‌ای ایده آل برای انجام عملیات تخریب سطوح سخن بتنی و سیمانی مثل شبکه آرماتور، پله و آسفالت است. چکش تخریب HP1340H-DH با بهره مندی از سیستم قلم‌‎گیر 6 گوش HEX عمل تخریب را انجام می‌دهد.
  • چکش تخریب HP1625M-DH: با قدرت 1600 وات قادر به ایجاد 1000-1900 ضربه در هر دقیقه است. چکش تخریب HP1625M-DH با یک دسته کمکی که از قابلیت چرخش 360 درجه برخوردار است، عمل تخریب را انجام می‌دهد.

لیست بهتریت چکش های تخریب هیوندای

سخن پایانی در مورد آموزش عیب یابی چکش تخریب

همان‌طور که اشاره شد چکش تخریب یا پیکور دستگاهی است که در هنگام بازسازی یا ساخت‌وسازهای عمرانی به کار می‌رود. گاهی پیش می‌آید که در حین کار با چکش تخریب با یک مشکل ناگهانی روبرو می‌شوید و دستگاهتان از کار می‌افتد. در چنین مواقعی به جای دست‌پاچگی و احساس سردرگمی بهتر است به سراغ علت پیش‌آمد چنین مشکلی بروید. در این مقاله به این مشکلات و راه‌کارهای مواجه با آنها پرداختیم تا عیب یابی چکش تخریب برای شما آسان شود. با مطالعه این راهکارها به‌راحتی می‌توانید مانع را از میان راه خود برداشته و به ادامه کار خود بپردازید.

سئوالات متداول:

1- وقتی چکش تخریب ضربه نزند یا ضعیف بزند مشکل چیست؟

در چنین مواقعی احتمالأ دو علت موجب ایجاد این مشکل می‌شود: یکی مشکلات مکانیکی و دیگری مشکلات برقی. مشکلات مکانیکی شامل شل شدگی بدنه و اتصالات، آسیب قطعات داخلی مثل میللنگ یا پیستون و خرابی سیستم ضربه‌زنی (فنر، ضربه‌گیر، چکش) و کثیف شدن و یا فرسودگی قطعات داخلی. علت دوم اینکه مشکلات برقی مثل نقص در موتور، مشکلات سیم‌کشی و خرابی کلید برق وجود داشته باشد.

2- مته دستگاه در جای خود قفل نمی‌شود. مشکل کجاست؟

احتمالأ مشکل از نگهدارنده، ساچمه و یا مجموعه نگهدارنده مته است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.