راهنمای خرید دریل شارژی برای کسانی که قصد خرید دارند

راهنمای خرید دریل شارژی

برای خرید دریل شارژی به چه اطلاعاتی نیاز داریم؟ ” چرا داشتـن یک دریل شارژی یا برقی در هر خانه‌ای ضروری می‌باشد؟ کاربرد دریل شارژی چیست؟ مزیت استفاده از دریل شارژی چیست؟ چرا این دریل‌ها برای کارهای خانگی مناسب‌اند؟ انواع دریل شارژی کدامند؟ قیمت دریل شارژی چند است؟ بهتـرین دریل شارژی‌های موجود در بازار کدامند؟ ” اینها نمونه هایی از سئوالاتی هستـند که قبل از خرید باید از خود بپرسیم. در این مقاله از مجله  ابزار هیوندای اطلاعاتی کلی برای راهنمای خرید دریل شارژی به شما ارائه خواهیم داد.

کاربرد دریل شارژی

دریل شارژی یکی از پرکاربرد‌‌تـرین ابزار فنی برای مصارف صنعتی، کارگاهی و خانگی است. این دریل‌ها با باتری کار می‌کنند و قابلیت تنظیم سرعت هم دارند. از سرعت پایین برای باز و بستـه کرد‌ن پیچ‌ها استفاده می‌شود. برای سوراخ کرد‌ن سطوح با درجه سختی کم مثل سطوح چوبی، ام دی اف، فلزی نازک نیز کاربرد دارد. از سرعت‌های بالاتـر دریل شارژی برای سوراخ کردن سطوح سخت مثل سطوح سیمانی و بتونی استفاده می‌شود. از حالت راست گرد برای بستـن پیچها و از حالت چپ گرد برای باز کردن پیچها استفاده می‌شود. به علاوه از آن برای سنباده زد‌ن، جلا داد‌ن و حتی برش هم استفاده می‌شود.

کاربرد دریـل شارژی

مزایای استفاده از دریل شارژی

دریل شارژی مزایایی نسبت به نوع برقی آن دارد که در ذیل به تک‌تک آنها می‌پردازیم:

  1. اولین مزیت دریل‌های بی سیم این است که باعث صرفه‌جویی در زمان می شوند. چون در عرض چند ثانیه به راحتی می‌توان به کمک آن هر نوع پیچی را باز و بستـه کرد.
  2. مزیت دوم این است که دیگر نیازی به برق نداریم. در ساختمانهای نوسازی که هنوز برق‌ کشی انجام نشده است دیگر نیازی به فیش برق نداریم.
  3. مزیت سوم دریل شارژی سبک و خوش دست بود‌ن و حمل‌ونقل  آسان آن است. این امر هنگام کار در ارتفاع مهم خواهد بود و خستگی کمتـری بر شخص استفاده کننده تحمیل می‌شود.
  4. مزیت چهارم این است که دیگر سیمهای طولانی و دست و پاگیر وجود نخواهند داشت. لذا امنیت بیشتری خواهیم داشت. می‌توانیم در نقاط کور و تنگ که دسترسی به آنها چندان ساده نیست، از این وسیله استفاده کنیم.
  5. مزیت پنجم استفاده از دریل شارژی باتری های قابل تعویض آن هستـند. عمر این باطری‌ها بر حسب نوع استفاده و ظرفیت متفاوت است. بنابراین قابلیت تعویض آسان به ما این امکان را می‌دهد که از این وسیله برای مدت طولانی استفاده نماییم. باتری‌های به کار رفتـه در دریل‌های شارژی در دو نوع لیتیوم-یونی و نیکل-کادمیومی هستـند. باتری‌های لیتیومی در واقع نسل جدید‌تـر باتری‌های دریل شارژی هستـند. از ویژگی‌های آن حجم کم‌تر، نگهداری شارژ بیش‌تر و قیمت بالا‌تـر است. این باتری‌ها در صورت مصرف نکرد‌ن به مدت طولانی، دیر‌تر خالی می‌شوند.
  6. مزیت ششم دریل شارژی استفاده از انواع مختلف مته و پیچ گوشتی است. در دریل‌های شارژی معمولا دو نوع سه نظام یا مته نگهدار به کار می‌رود. سه نظام آچارخور، به همراه ابزار آچاری عرضه می‌شود که با استفاده از آن دریل باز و بستـه می‌شود. در نوع اتومات هم نیازی به آچار نیست و به راحتی توسط دست این کار را می‌توانیم انجام دهیم.

کاربرد خانگی دریل‌های بدون سیم

راهنمای خرید دریل شارژی برای مصارف خانگی

در موارد زیادی که تعداد و یا طول پیچ برای بستـه شد‌ن زیاد باشد، آسیب زیادی به دست انسان وارد می‌شود. بنابراین انجام این فعالیت برای سلامتی بدن مضر است. لذا می‌توان از دریل‌های شارژی برای کار‌هایی نظیر کار‌های زیر استفاده نمود:

  • کار نصب
  • منبت‌کاری
  • اتصال دهنده‌های پیچ
  • جداسازی و مونتاژ سازه‌های مبلمان

نحوه استفاده از دریل شارژی

بیشتر بخوانید:لیست دریل شارژی های هیوندای

انواع دریل شارژی کدامند؟

دریل‌های شارژی نیز همانند نوع برقی دارای انواع مختلفی هستند که در ادامه به بررسی آنها می‌پردازیم. مهم است که انواع زیر را به دقت از نظر گذرانده و سپس نکات دیگر راهنمای خرید دریل شارژی را بخوانید.

  • دریل چکشی:این دریل برای سوراخ کردن قطعات و سطوح سفت و سخت به کار می‌رود.
  • دریل شارژی ضربه‌ای (چکشی):این دریل برای شُل کردن پیچ و مهره‌ها و سفت کردن پیچ‌ها در سطوح سخت به کار می‌روند.
  • بتون کن:این دریل برای تخریب بتن و سطوح بسیار مستحکم به کار می‌رود. وزن بالای این دریل کار کردن با آن را دشوار می‌سازد.
  • دریل ایستاده یا ستونی:این دریل بیشتـر در کارگاه‌ها و کارخانه‌های تولید محصولات استفاده می‌شود. این دریل‌ها ثابت اند و قابلیت جابه جایی ندارند.
  • دریل بادی (پنوماتیک):این دریل با هوای فشرده‌ای که توسط کمپرسور تولید می‌شود کار می‌کند. برای خطوط تولید و ایستگاه‌های اسمبل از این دریل استفاده می‌شود.

کاربرد دریـل شارژی

راهنمای خرید دریل شارژی ارزان

برای خرید دریل شارژی ارزان باید ابتدا به سئوالات زیر پاسخ دهیم:

  1. قرار است چه نوع کاری انجام دهیم؟! هر چه کار دشوار‌تر باشد، ابزار قدرتمند‌تری مورد نیاز است. یک دریل پیچ گوشتی برای پیچ کرد‌ن و یک دریل بتن‌کن برای حفاری در بتن مناسب است.
  2. قرار است چند وقت یک‌بار از این ابزار استفاده کنید؟! برای کار‌های جزئی می‌توان از دریل پیچ گوشتی استفاده کرد. اما برای کارهای معمولی به خرید دریل شارژی ارزان و قوی‌تری نیاز است.
  3. تحت چه شرایطی کار خواهید کرد؟! اگر بدون برق کار می‌کنید، به یک ابزار بی‌سیم نیاز دارید.

قیمت دریل شارژی چند است؟

قیمت دریل شارژی به عواملی چون ولتاژ، نوع موتور و باتری بستگی دارد. به‌عنوان مثال، هر چه ولتاژ بالاتـر قیمت دریل نیز بیشتـر خواهد بود که البته برای مصارف صنعتی و حرفه‌ای کاربرد دارند. همچنین بدون برس بودن دریل شارژی قیمت دریل را افزایش می‌دهد. اما درعوض، طول عمر بیشتر و عملکردی بهتر را ارائه می‌دهد.

تا اینجا موارد مهمی را که قبل از خرید دریل شارژی باید بدانیم مطرح کردیم. اکنون به معرفی بهترین دریل شارژی‌های هیوندای می‌پردازیم:

  • دریل شارژی چکشی HP-420: با سرعت 0-400 تا 0-1500 دور بر دقیقه عملیات مته‌کاری را انجام می‌دهد.
  • دریل شارژی اتوماتیکHP-412:با دارا بودن سه نظام 10 میلی‌متری، عملکردی با سرعت 400 الی 1600 دور بر دقیقه را ارائه می‌دهد.
  • دریل شارژی چکشی اتوماتیکHP-416: با حداکثر سرعت گردش 32 نانومتر عملکرد بسیار قدرتمندی از خود نشان می‌دهد.
  • دریل شارژی بدون زغالHP204L-CD: قابلیت تعیین جهت چرخش راست‌گرد و چپ‌گرد به وسیله کلید روی دستگاه را دارا است.
  • دریل شارژی اتوماتیکHP121L-CD: با بهره‌مندی از سیستم گردش چپ و راست‌گرد و تنظیم گشتاور در 18 حالت عملیات مته‌کاری را به خوبی انجام می‌دهد.
  • دریل شارژی اتوماتیکHP122-A: با طراحی حرفه‌ای بر اساس اصول ارگونومیک خود موجب راحتی کاربر در حین کار می‌شود.
  • دریل شارژی چکشیH203-L:بدون نیاز به سیم برق تنها با شارژ باتری در سطوح کوچک تا بتن مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • دریل شارژی اتوماتیکHP122-L:از طریق دو عدد باطری لیتیوم 12 ولت 1.5 آمپرساعت به سوراخ‌کاری چوب و فلز می‌پردازد.
  • دریل شارژی چکشیHP218L-CD: وسیله‌ای کاربردی و مناسب برای کار در محیط‌های تاریک و بدون برق است.
  • دریل شارژیHP214L-CD:جزء ابزارهای حرفه‌ای و پیشرفتـه هیوندای با طراحی خاص و ارگونومیک است.
  • دریل و پیچ گوشتی شارژیHP121L-CD/2121L: با بهره‌مندی از دو باطری لیتیومی 12 ولت 1.5 آمپرساعت قادر به انجام مته‌کاری و بازو‌بستـه کردن پیچ‌ها است.

انواع دریل‌های شارژی هیونـدای

چکیده‌ای از راهنمای خرید دریل شارژی

در این مطلب از سایت هیوندای، نکت جامعی برای راهنمای خرید دریل شارژی به شما عزیزان ارائه دادیم. دیدیم که خرید دریل شارژی آنقدر‌ها هم که فکر می‌کردیم راحت نبود. با همه‌ی این توضیخات باید مطابق با کار خود انواع دریل‌های شارژی را بررسی کنیم. در نهایت، متناسب با نیازهای خود بهترین دریل شارژی را برای خود انتخاب نماییم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.