نیروی برق یکی از ضروریترین نیروهای مورد نیاز بشر است که در صورت نبودش زندگی انسانها مختل میشود. گاهی پیش میآید که این نیروی پرمصرف برای مدتی قطع میشود و این امر، مردم را با مشکلات متعددی مواجه میسازد. اما باید به فکر چاره بود تا در مواقع قطعی برق، علیالخصوص در فصول پرمصرف برق مثل فصل تابستان، بتوان بدون هیچگونه مشکلی کار و زندگی خود را ادامه داد. استفاده از موتور برق سایلنت یکی از راهکارهای مقابله با قطعی برق است. در این مقاله از ابزار هیوندای خواهید دانست که موتور برق سایلنت چیست و چه کاربردی دارد. با ما همراه باشید.
موتور برق چیست؟
همانطور که میدانید موتور برق یا ژنراتور برق یک دستگاه قابلحمل است که در مواقع نبود نیروی برق برای تأمین جریان الکتریسیته به کار میرود. این دستگاهها معمولأ آلودگی صوتی زیادی دارند و ممکن است این مسئله برای کاربر آزاردهنده باشد. اما تولیدکنندگان این دستگاه کاربردی، برای حل این مشکل به سراغ تولید موتور برقهای سایلنت رفتهاند.
موتور برق سایلنت چیست؟
همانطور که اشاره شد به کمک فناوریهای پیشرفته ،نوعی موتور برق ساخته و تولید میشوند که آلودگی صوتی یا سروصدای کمی دارند. این نوع موتوربرقها موتور برق سایلنت یا بیصدا نامیده میشوند.
این نوع موتوربرقها به علت عایقبندی صوتی پیشرفتهای که دارند میزان سروصدای خود را به حداقل میرسانند و مزاحمت چندان زیادی برای کاربر ایجاد نمیکنند.
کاربرد موتور برق سایلنت
بهطور کلی از موتور برقهای سایلنت در مکانهایی که به سکوت زیادی نیاز است استفاده میشود.
از جمله موارد مصرف موتوربرقهای سایلنت میتوان به مصرف خانگی یا استفاده در ساختمانها و مناطق مسکونی، کمپینگها و استفاده در بیمارستانها و مراکز درمانی و تجاری، استفاده در بانکها و مراکز مالی، استفاده در مراکز اقامتی و هتلها و کاربرد در مراکز داده و سرورها اشاره کرد.
انواع موتور برق سایلنت
موتور برقها سایلنت در انواع مختلفی برای کاربردهای ویژهای طراحی و تولید میشوند. بهطور کلی موتور برقهای سایلنت را بر اساس سوخت مصرفی به چهار دسته اصلی میتوان تقسیمبندی کرد:
موتور برق سایلنت بنزینی
این نوع موتور برق رایجترین نوع موتوربرق است که از سوخت بنزین استفاده میکند و برای مصارف خانگی و کوچک مناسب است. مدلهای سنتیتر این دستگه دارای سیمپیچ است که برای مصارف عمومی مناسب است اما مدلای پیشرفتهتر آن مدل اینورتر است که برای دستگاههای حساس الکتروینیکی به کار میرود.
موتور برق سایلنت دیزلی یا گازوئیلی
این مدل موتوربرقها از سوخت گازوئیل استفاده میکنند و به چهار دسته خانگی، نیمه صنعتی، صنعتی و نیروگاهی تقسیم میشوند که به ترتیب برای مقیاسهای کوچک به بزرگ قابل استفادهاند.
موتور برق سایلنت گازی
موتوربرقهای گازی که از شبکه گاز شهری یا کپسولهای گاز مایع سوخت خود را تأمین مینمایند برای مکانهایی با دسترسی آسان به گاز شهری مناسب هستند.
موتور برق سایلنت دوگانهسوز
این نوع موتوربرقها امنیت بیشتری را برای کاربران خود فراهم ساخته و برای شرایطی مناسب میباشند که دسترسی به انواع سوخت متغیر باشد.
مزایا و معایب موتور برق سایلنت
موتور برقهای سایلنت نیز همانند سایر دستگاهها مزایا و معایب خاص خود را دارند که در زیر به آنها اشاره میکنیم:
مزایای موتور برق سایلنت
از جمله مزایای موتور برقهای سایلنت میتوان به طول عمر بالای دستگاه به علت لرزش کمتر آن، تولید برق پایدار (در مدلهای اینورتر)، مصرف سوخت بهینهتر در بعضی از مدلها، قابلیت استفاده در محیطهای حساس به صدا، کارکرد کمصدا (50 تا 65 دسیبل) و مناسب برای مصرف خانگی اشاره کرد.
معایب موتور برق سایلنت
از جمله معایب موتور برق سایلنت میتوان به قیمت بالاتر دستگاه نسبت به موتور برقهای معمولی، وزن بیشتر دستگاه به علت عایق صوتی و کانوپی، محدودیت در توان خروجی برای بعضی از مدلها، محدودیت در زمان کارکرد مداوم، نیاز به مراقبت و نگهداری بیشتر و نامناسب برای مناطق گرمسیر (نیاز به تهویه در فضای خنک) اشاره کرد.
بهترین برند موتور برق سایلنت
هیوندای با ارائه چهار مدل برتر از موتوربرقهای سایلنت، گزینههای مناسب و متنوعی را برای کاربران فراهم کرده است. این مدلها عبارتند از:
- ژنراتور اینورتر سایلنتHG-1245: به سیستم خنک کاری هواخنک و سیستم جرقه زنی C.D.I مجهز بوده و در شرایط مختلف عملکردی ایدهآل دارد. ژنراتور اینورتر سایلنت HG-1245 با توان خروجی 4 کیلو وات قادر به تولید برق در مراکز عمومی، کارگاهی و صنعتی است.
- ژنراتور اینورتر سایلنت HG-1231: با توان خروجی 3 کیلو وات قادر به تولید برق در مراکز عمومی (کمپینگ)، کارگاهی و صنعتی است.
- ژنراتور اینورتر سایلنت HG-1255: به سیستم خنک کاری هواخنک و سیستم جرقه زنی C.D.I مجهز بوده و عملکردی ایدهآل در شرایط مختلف دارد. ژنراتور اینورتر سایلنت HG-1255 با توان خروجی 5.5 کیلو وات قادر به تولید برق در مراکز عمومی، کارگاهی و صنعتی است.
- ژنراتور اینورتر سایلنت HG-1224: مجهز به سیستم خنک کاری هواخنک و سیستم جرقه زنی C.D.I بوده و عملکردی ایدهآل در شرایط مختلف دارد. ژنراتور اینورتر سایلنت HG-1224 با توان خروجی 2.4 کیلو وات قادر به تولید برق در مراکز عمومی (کمپینگ)، کارگاهی و صنعتی است.
در مقاله ای جدا تحت عنوان ” راهنمای خرید موتور برق؛ نکات خرید ژنراتور ” تمامی نکاتی که لازم است در هنگام خرید موتور برق بدان دقت نمایید را آوردهایم. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مشخصات هر یک از این مدلها و استعلام موجودی و قیمت به فروشگاه ابزار هیوندای مراجعه نمایید.
021-601010
پاسخی کوتاه به سوال ” موتور برق سایلنت چیست؟ “
همانطور که اشاره شد موتور برق یا ژنراتور برق یکی از دستگاههای بسیار پرکاربرد و قابل حمل برای تأمین نیروی برق در مواقع قطعی یا نبود نیروی برق است. اما گاهی ممکن است استفاده از این دستگاه به علت سروصدای زیادی که دارد برای کاربر دشوار باشد، چاره کار استفاده از یک موتـور برق سایلنت یا بیصداست که مشکل آلودگی صوتی را برای کاربران خود رفع کرده است. برای آشنایی با بهترین موتوربرقهای سایلنت هیوندای به فروشگاه ابزار هیوندای مرجعه نمایید.
سوالات متداول
1- بهترین برند موتور برق سایلنت کدام است؟
یکی از بهترین برندهای شناختهشده موتور برق سایلنت برند هیوندای است که با سابقه درخشان و چندین ساله خود اعتماد مشتریان را به خود جلب کرده است.
2- انواع موتوربرقهای سایلنت از نظر سوخت کداماند؟
بنزینی، دیزلی، گازی و دوگانهسوز.